Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-03@22:10:48 GMT

عباس غزالی: حقم را از سینما می‌گیرم

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۱۰۴۰

عباس غزالی: حقم را از سینما می‌گیرم

بازیگر سریال «وضعیت سفید» گفت: جایگاه فعلی‌ام را دوست دارم، زیرا با تلاش و آبرو به دست آمده است؛ ولی به خودم قول داده‌ام با دقت کافی پیشرفت کنم.

به گزارش شریان نیوز، عباس غزالی بازیگر سینما و تلویزیون، با بیان اینکه در «وضعیت سفید» ایفاگر نقشی شده که پیش از او، بابک حمیدیان و حامد بهداد برای آن نامزد شده بودند، از عشقش به بازیگری گفت؛ اما تاکید کرد که حاضر نیست به هر قیمتی بازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به آینده درخشان احتمالی بازیگری برادرش یونس غزالی هم اشاره کرد.

 

او بازی در سریال‌های تلویزیونی را از سال ۷۷ با اثر انتظار سرخ به کارگردانی محمد درمنش آغاز کرد و بعد از آن هم در چند اثر ایفای نقش کرد تا اینکه نقش «بهروز» را در سریال تلویزیونی «وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت الله بازی کرد. این هنرمند با بازی در این سریال توانست در میان مخاطبان تلویزیون شهره شود. غزالی بعد از بازی در «وضعیت سفید» تلاش کرد نقش هایش را گزیده انتخاب کند تا با بازی در هر اثر مخاطب را غافلگیر کند.

غزالی درباره چگونگی انتخابش برای حضور در نقش بهروز سریال «وضعیت سفید» گفت: با آقای شفیعی تهیه‌کننده سریال «وضعیت سفید» چندین همکاری قبل از این سریال داشتیم. با من تماس گرفتند و گفتند آقای نعمت‌الله می‌خواهد درباره نقشی با شما صحبت کند. آن موقع تقریباً همه نقش‌ها بسته شده و همه بازیگران مشخص شده بودند. البته این را هم بگویم که یونس (برادرم) که نقش «امیر» را در همین سریال بازی کرد، قبل از من انتخاب شده بود.

وی ادامه داد: حمید نعمت‌الله به من گفت بازیگران نقش «بهروز» و «شهاب» هنوز مشخص نشده‌اند و از من خواستند که اجازه بدهم گریمور، این دو نقش را روی من تست کند.

 

غزالی افزود: آقای نعمت الله با من زیاد آشنایی نداشتند و قبل از من بابک حمیدیان و حامد بهداد برای این نقش انتخاب شده بودند که بنا بردلایلی نشد. به هر حال اصرار داشتم تا نقش بهروز را بازی کنم و به همین خاطر تمام توانایی‌ام را به حمید نعمت الله نشان دادم؛ از جمله این که به حمید نعمت الله گفتم انعطاف بدنی خوبی دارم و همانطور که در سریال مشاهده می‌کنید بهروز از این قابلیت خودش بسیار استفاده می‌کند.

بازیگر نقش «بهروز» در سریال «وضعیت سفید» درباره فعالیت‌های برادرش «یونس» هم گفت: خوشحالم که یونس حالش خوب است. در این ایام کرونایی کمتر همدیگر را ملاقات می‌کنیم، اما اخیرا گفته است که می‌خواهد بازیگری را ادامه دهد. به نظرم یونس پسر بسیار بااستعدادی است و امیدوارم در نقش‌های خوبی ظاهر شود.

غزالی همچنین اظهار کرد: عاشق این هستم که در سینما و تلویزیون کار کنم. در کل فعالیت کردن را دوست دارم؛ اما از همان اول که وارد این حرفه شدم، به خودم قول دادم که درجا نزنم و به هر قیمتی کار نکنم. به همین خاطر جایگاه فعلی‌ام را دوست دارم، زیرا با تلاش و آبرو به دست آمده است؛ ولی به خودم قول داده‌ام که با دقت کافی پیشرفت کنم و حقم را از سینما بگیرم.

منبع: شریان

کلیدواژه: حمید نعمت الله وضعیت سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • روبان‌های سفید را به جام ببند؛ ترکیب احتمالی رئال مادرید مقابل کادیز
  • تغییر چهره و صدای بهروز سریال پایتخت بعد ۵ سال (فیلم)
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • نساجی با رنگ قرمز برای بقا می‌جنگد
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)